FloraHolland Trade Fair Aalsmeer
2-4 november 2016

Wandelen door tuinen
van de toekomst

florijn bouvardias met valentijn

Florijn Flowers is 2 tot 4 november 2016 aanwezig op deze internationale vakbeurs in Aalsmeer. Meer dan 650 internationale aanbieders van bloemen en planten presenteren hun nieuwste soorten. Van harte welkom in de stand van Florijn Flowers A1. We presenteren daar ons assortiment Bouvardia’s en arrangementen waarin de Bouvardia’s zijn verwerkt.

Meer info royalfloraholland tradefair

 

Kom in de kas 2017

Een leuk uitje voor jong en oud!

Op zaterdag 1 april 2017 vindt "Kom in de Kas" plaats en ben je van harte welkom bij Florijn Flowers. Kom in de Kas is het grootste publieksevenement van de Nederlandse Glastuinbouw. Honderden gastvrije groente-, bloemen- en plantenkwekers openen dit weekend hun deuren van de kas voor jou. In meerdere regio’s verspreid over Nederland kun je komen kijken wat er allemaal gebeurt in die glazen kassen. De Meerlandenweg Amstelveen en Florijn Flowers doen mee.

Meer info over "kom in de kas"
Meer info over de deelnemende bedrijven in Aalsmeer www.komindekasaalsmeer.nl

 

Wat zegt jouw lievelingsbloem over jou?

De betekenis van jouw voorkeur

Smaken verschillen. Gelukkig maar! Jouw voorkeur zegt wel iets over je. Bijvoorbeeld of je heel outgoing bent, of juist meer een muurbloempje. Wat zeg jouw lievelingsbloem over je? Mooiwatbloemendoen.nl zocht het uit. Graag voegen wij de Bouvardia hieraan toe.

Bouvardia

Zoals de Bouvardia, ben jij vast ook iemand met flair. Uniek, persoonlijk en met uitstraling. Je creëert graag een sfeervolle omgeving met een eigentijdse persoonlijke touch.
Meer weten? Mooiwatbloemendoen.nl

 

RoyalDaphneSupreme